• Bij een besteding + €35 ontvangt u een gratis cadeau
  • Verzending binnen 3-5 werkdagen
Home » Haarverzorging

CURLY GIRLY MAKE OVER (8j-14j)

Deze optie is speciaal voor meisjes van 8 jaar t.e.m. 14 jaar. De haren worden eerst in model geknipt (op droog haar) en vervolgens gewassen. Er wordt een haarmasker aangebracht om de haren diep te voeden.  Na het wassen wordt het haar in model gebracht met voedende crèmes. Tenslotte worden de haren gedroogd met een diffuser. 
€ 45,00 | ca. 90 min. 

DETOX AND HAIRBOOST 

De haren en hoofdhuid worden op natuurlijke wijze ontgift en gereinigd van product opstapeling. De haren worden tegelijkertijd gevoed en versterkt. De haren worden diep verzorgd en vervolgens in model gebracht en gedroogd.  Meer glans, bounce en definitie gegarandeerd na deze behandeling! Deze behandeling is aangeraden als:

- je nog keratine of ontkrulling in je haar hebt en dit eruit wil krijgen/laten groeien
- jouw haren verwaarloost hebt en nood hebt aan een boost
- jouw haren enorm ondervoed zijn. 


€ 65,00 | 2 uur 

OLAPLEX: DEEP REPAIR

Deze herstelbehandeling is een wondermiddel tegen futloos en/of beschadigd haar. Olaplex is in staat de schade in de haren te beperken en permanent te herstellen. Er wordt gebruik gemaakt van Olaplex n°1 en n°2 (alleen voor professioneel gebruik). Na het behandelen met Olaplex wordt er een nog herstellend masker aangebracht.  Het masker mag pas thuis uitgespoeld worden. De behandeling zorgt voor sterker, gezonder en voller haar. Ideaal voor transitioners, heat damage, gekleurde haren om de kleur intens op te frissen en ook virgin haar! Exclusief styling & drogen. 

€ 50,00 | 60 minuten

IN NOVEMBER KOMEN ER NIEUWE BEHANDELINGEN:

- tegen haaruitval

- om de haargroei te stimuleren

- om te werken aan gezond haar

 

Binnenkort volgt hier meer informatie over!